Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde nøddetræ. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nøddetræ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Impera Bøjle i nøddetræ og krom

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Entremøbel.

Her kan “Impera Bøjle i nøddetræ og krom” fås til 325,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker stilren bøjle i flot nøddetræ med krom bøjle…

Se hos Entremøbel ❯❯

2: Greb i træ – Tynd – Nøddetræ 204 mm

Anden anbefaling har vi fundet hos Beslagsmanden, hvor du kan købe Greb i træ – Tynd – Nøddetræ 204 mm til kun 140,80 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækkert greb i massiv nøddetræ.
Grebet har nogle dejlige bløde og runde former, og er tyndt på midten som giver grebet et elegant look. Mål A mm Mål B mm Mål C mm Mål D mm 204 32 160 16 Se alle mål på den tekniske tegning un…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

3: Greb Nøddetræ, aflang på metal sokkel 108-204 mm

Næste anbefaling er “Greb Nøddetræ, aflang på metal sokkel 108-204 mm”.

Dagens bedste tilbud på “Greb Nøddetræ, aflang på metal sokkel 108-204 mm” har vi fundet hos Beslagsmanden hvor prisen lige nu er 134,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Greb i massiv nøddetræ med sokkel i forkromet zinklegering Se mål på den tekniske tegning i billederne. OBS! Bolte medfølger ikke! Find dem under tilbehør, eller klik HER.
Boltene skal være ca. 4 mm længere end tykkelsen på den låge eller skuffe de skal…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

4: Stilren sammenklappelig krog i nøddetræ og aluminium

  • Dagens pris: 1487,46 kr.
  • Fundet hos Beslagsmanden
  • Materiale: Aluminium

Sidste produkt på vores liste er Stilren sammenklappelig krog i nøddetræ og aluminium som vi har fundet til 1487,46 hos Beslagsmanden.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilren sammenklappelig garderobekrog, hvor selve huset er i olieret nøddetræ og krogen er i poleret forkromet aluminium. Pladsbesparende garderobe, som efter behov kan slås op og har plads til tre tøjbøjler.
Ydermere kan der hænges nøgler eller tasker på…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste nøddetræ i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse nøddetræ:

Dyreste Nøddetræ på listen er Geberit sigma50 dobb. skyl, forkromet, nøddetræ fra vvs.dk med en pris på 9555.75. Billigste udvalgte Nøddetræ er Skålegreb, aflang, rundede hjørner, Nøddetræ som du kan købe for 78.57 hos Beslagsmanden. Forskellen på de to priser er 9477.18 kr.
Ovenstående Nøddetræ data og priser er hentet fra 3 butikker (Entremøbel, Beslagsmanden, vvs.dk). Alle Nøddetræ tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøddetræ guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøddetræ blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøddetræ: