Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde jordnødder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle jordnødder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Versele-Laga Vildtfuglefoder Festival – Majsbolde & Jordnødder – 615g

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dyreverdenen.

Her kan “Versele-Laga Vildtfuglefoder Festival – Majsbolde & Jordnødder – 615g” fås til 35,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

2: Versele-Laga Jordnødder til Vildtfugle – 2kg

Anden anbefaling har vi fundet hos Dyreverdenen, hvor du kan købe Versele-Laga Jordnødder til Vildtfugle – 2kg til kun 125,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

3: Deli Nature Vildtfuglefrø med hampfrø, hørfrø og jordnødder 4KG

Næste anbefaling er “Deli Nature Vildtfuglefrø med hampfrø, hørfrø og jordnødder 4KG”.

Dagens bedste tilbud på “Deli Nature Vildtfuglefrø med hampfrø, hørfrø og jordnødder 4KG” har vi fundet hos Os Med Kæledyr hvor prisen lige nu er 99,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vildtfuglefrø fra Deli Nature, er en virkelig lækker blanding, med alt det gode vildtfuglene kan lide :-)4kg indeholder:- gul hirse- solsikke stribet- knækket majs- rød dari- hvede- afskallet havre- boghvede- smafrø- knækket hvede- kanariefrø- safflor- ni…

Se hos Os Med Kæledyr ❯❯

4: Os med kæledyr.dk Jordnødder, Afskallede

Sidste produkt på vores liste er Os med kæledyr.dk Jordnødder, Afskallede som vi har fundet til 59,95 hos Os Med Kæledyr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gives som fodertilskud til vildt fugle og egern, men også til større bur fugle som parakitteritteritter og papegøjer.
Sørg for, at dyrene altid har adgang til frisk vand.Foderråmateriale til vilde fugle, burfugle som papegøjer og gnavere som hamstere, ger…

Se hos Os Med Kæledyr ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste jordnødder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse jordnødder:

Dyreste Jordnødder på listen er Versele-Laga Jordnødder til Vildtfugle – 2kg fra Dyreverdenen med en pris på 125.00. Billigste udvalgte Jordnødder er Nordthy Müsli Bar Jordnødder & Mælkechokolade – 150 g som du kan købe for 12.95 hos Med24. Forskellen på de to priser er 112.05 kr. – de 4 Jordnødder vi har fundet koster i gennemsnit 114.33 kr.
Ovenstående Jordnødder data og priser er hentet fra 7 butikker (Dyreverdenen, Os Med Kæledyr, Med24, Dyrelageret.dk, Helsebixen.dk, Well.dk, Helsam). Alle Jordnødder tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Jordnødder guides:

Fandt du ikke det rigtige Jordnødder blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Jordnødder: