Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde nøddebar. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nøddebar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: EASIS Free Nøddebar (30 g)

Første anbefaling på listen er fra mærket Easis.

Det bedste tilbud på “EASIS Free Nøddebar (30 g)” vi har fundet er hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 10,95

Forhandlerens beskrivelse:
Easis nøddebar er et mix af peanuts, mandler og pistacienødder.Easis nøddebar indeholder hele 18 g nødder.
Baren har et højt indhold af fibre og en god kilde til protein.BAren er natulig glutenfri og helt uden tilsat sukker.Opbevaring: Tørt og ikke i soll…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Nakd Rå Frugt- og Nøddebar Cashew Cookies (35 g)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Nakd Rå Frugt- og Nøddebar Cashew Cookies (35 g) til kun 12,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nak’d Rå frugt- og nøddebar – Mocha Englands mest solgte frugt- og nøddebar, der skal smages.
De rene, uforarbejdede råvarer giver natulig energi som mellemmåltid eller ved behov af et ekstra spark af energi efter fysiske og mentale udfordringer.
Mocha…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Nakd Rå Frugt- & Nøddebar Cocoa Delight (35 g)

Næste anbefaling er “Nakd Rå Frugt- & Nøddebar Cocoa Delight (35 g)”.

Dagens bedste tilbud på “Nakd Rå Frugt- & Nøddebar Cocoa Delight (35 g)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 12,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skøn bar fra Nakd med smag af cacaoNakd raw frugt- & nøddebar med smag af kakao.
Perfekt som mellemmåltid eller som en særdeles velsmagende snack når du er på farten.Ingredienserne er blendet sammen så baren får en helt glat konsistens.Den indeholder kun…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Rawbite Spicy Lime – Laktose- og glutenfri frugt- og nøddebar Ø (50 g)

  • Dagens pris: 18,50 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 20.00, nu kun 18,50.
    Du sparer 1 kr. / 7 %
  • Fundet hos Helsehelse.dk

Produkt nummer 4 på vores “nøddebar-liste” er Rawbite Spicy Lime – Laktose- og glutenfri frugt- og nøddebar Ø (50 g) som du lige nu kan købe for 18,50 hos Helsehelse.dk

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

6: Rawbite Raw Cacao – Laktose- og glutenfri frugt- og nøddebar Ø (50 g)

  • Dagens pris: 18,50 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 20.00, nu kun 18,50.
    Du sparer 1 kr. / 7 %
  • Fundet hos Helsehelse.dk

Sidste produkt på vores liste er Rawbite Raw Cacao – Laktose- og glutenfri frugt- og nøddebar Ø (50 g) som vi har fundet til 18,50 hos Helsehelse.dk.

Se hos Helsehelse.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste nøddebar i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse nøddebar:

Dyreste Nøddebar på listen er Rawbite Vanilla Berries – Laktose- og glutenfri frugt- og nøddebar Ø (50 g) fra Helsehelse.dk med en pris på 20.00. Billigste udvalgte Nøddebar er EASIS Free Nøddebar (30 g) som du kan købe for 10.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 9.05 kr. – de 6 Nøddebar vi har fundet koster i gennemsnit 55.39 kr.
Ovenstående Nøddebar data og priser er hentet fra 8 butikker (Helsebixen.dk, Med24, Muscle House, Well.dk, Helsehelse.dk, Viivaa.dk, Netspiren, Helsam). Alle Nøddebar tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøddebar guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøddebar blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøddebar: