Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde nøddemix. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nøddemix tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Luksus Nøddemix – Gin & Tonic

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Delikatessehuset.

Her kan “Luksus Nøddemix – Gin & Tonic” fås til 40,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En krydret snack-pose med nødder    Denne pose er udviklet, så den passer særdeles godt sammen med G&T Vi har længe været på udkig efter en lækker pose snack, der kan komplimentere de mange søde lækkerier i vores gavekurve.
Og nu har vi endelig fundet…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

2: Luksus Nøddemix – Wine & Champagne

Anden anbefaling har vi fundet hos Delikatessehuset, hvor du kan købe Luksus Nøddemix – Wine & Champagne til kun 40,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En krydret snack-pose med nødder    Denne pose er udviklet, så den passer særdeles godt sammen med vin og champagne.Den kan dog sagtens spises uden også :-)  Vi har længe været på udkig efter en lækker pose snack, der kan komplimentere vores udsøgte v…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

3: Luksus Nøddemix – Luxury Beer

Næste anbefaling er “Luksus Nøddemix – Luxury Beer”.

Dagens bedste tilbud på “Luksus Nøddemix – Luxury Beer” har vi fundet hos Delikatessehuset hvor prisen lige nu er 40,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En krydret snack-pose med nødder    Denne pose er udviklet, så den passer særdeles godt sammen med øl.Den kan dog sagtens spises uden øl også :-)  Vi har længe været på udkig efter en lækker pose snack, der kan komplimentere de mange søde lækkerier i…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

4: Rømer Nøddemix Energibar Ø Glutenfri (40 gr)

Produkt nummer 4 på vores “nøddemix-liste” er Rømer Nøddemix Energibar Ø Glutenfri (40 gr) som du lige nu kan købe for 16,- hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
En behagelig og smagfuld nødde-bar fra Rømer Produkt.
Økologisk og Glutenfri.
Denne nødde-bar er glutenfri og kan nydes hvor som helst….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: Sund frugt og nøddemix

Sidste produkt på vores liste er Sund frugt og nøddemix som vi har fundet til 29,- hos Cocoture.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sund frugt & nøddemix.
Leveres i brun "folde-ud" æske.
90g…

Se hos Cocoture.dk ❯❯

Dyreste Nøddemix på listen er Luksus Nøddemix – Gin & Tonic fra Delikatessehuset med en pris på 40.00. Billigste udvalgte Nøddemix er Rømer Nøddemix Energibar Ø Glutenfri (40 gr) som du kan købe for 16.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 24 kr.
Ovenstående Nøddemix data og priser er hentet fra 3 butikker (Delikatessehuset, Helsebixen.dk, Cocoture.dk). Alle Nøddemix tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøddemix guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøddemix blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøddemix: