Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde nøddemix. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle nøddemix tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Luksus Nøddemix – Luxury Beer

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Delikatessehuset.

Her kan “Luksus Nøddemix – Luxury Beer” fås til 35,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En krydret snack-pose med nødder    Denne pose er udviklet, så den passer særdeles godt sammen med øl.Den kan dog sagtens spises uden øl også :-)  Vi har længe været på udkig efter en lækker pose snack, der kan komplimentere de mange søde lækkerier i…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

2: Dansk Lynghonning Nøddemix

Anden anbefaling har vi fundet hos Teacup.dk, hvor du kan købe Dansk Lynghonning Nøddemix til kun 49,- kr.

Se hos Teacup.dk ❯❯

3: Luksus Nøddemix – Wine & Champagne

Næste anbefaling er “Luksus Nøddemix – Wine & Champagne”.

Dagens bedste tilbud på “Luksus Nøddemix – Wine & Champagne” har vi fundet hos Delikatessehuset hvor prisen lige nu er 35,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En krydret snack-pose med nødder    Denne pose er udviklet, så den passer særdeles godt sammen med vin og champagne.Den kan dog sagtens spises uden også :-)  Vi har længe været på udkig efter en lækker pose snack, der kan komplimentere vores udsøgte v…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

4: Luksus Nøddemix – Gin & Tonic

Produkt nummer 4 på vores “nøddemix-liste” er Luksus Nøddemix – Gin & Tonic som du lige nu kan købe for 35,- hos Delikatessehuset

Forhandlerens beskrivelse:
En krydret snack-pose med nødder    Denne pose er udviklet, så den passer særdeles godt sammen med G&T Vi har længe været på udkig efter en lækker pose snack, der kan komplimentere de mange søde lækkerier i vores gavekurve.
Og nu har vi endelig fundet…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

5: Rømer Nøddemix Energibar Ø Glutenfri (40 gr)

Sidste produkt på vores liste er Rømer Nøddemix Energibar Ø Glutenfri (40 gr) som vi har fundet til 16,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En behagelig og smagfuld nødde-bar fra Rømer Produkt.
Økologisk og Glutenfri.
Denne nødde-bar er glutenfri og kan nydes hvor som helst….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste nøddemix i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse nøddemix:

Dyreste Nøddemix på listen er Dansk Lynghonning Nøddemix fra Teacup.dk med en pris på 49.00. Billigste udvalgte Nøddemix er Rømer Nøddemix Energibar Ø Glutenfri (40 gr) som du kan købe for 16.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 33 kr. – de 5 Nøddemix vi har fundet koster i gennemsnit 34 kr.
Ovenstående Nøddemix data og priser er hentet fra 4 butikker (Delikatessehuset, Teacup.dk, Helsebixen.dk, Helsam). Alle Nøddemix tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøddemix guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøddemix blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøddemix: