Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde Easis nøddebar. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Easis nøddebar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: EASIS Free Nøddebar (30 g)

Sidste produkt på vores liste er EASIS Free Nøddebar (30 g) som vi har fundet til 12,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Easis nøddebar er et mix af peanuts, mandler og pistacienødder.Easis nøddebar indeholder hele 18 g nødder.
Baren har et højt indhold af fibre og en god kilde til protein.BAren er natulig glutenfri og helt uden tilsat sukker.Opbevaring: Tørt og ikke i soll…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Dyreste Easis Nøddebar på listen er EASIS Free Nøddebar (30 g) fra Helsebixen.dk med en pris på 12.95. Billigste udvalgte Nøddebar er EASIS Free Nøddebar (30 g) som du kan købe for 12.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Easis Nøddebar data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Easis Nøddebar tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøddebar guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøddebar blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøddebar: