Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde Biogan valnødder. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Biogan valnødder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Biogan Valnødder (500g)

  • Dagens pris: 128,50 kr.
  • Fundet hos Viivaa.dk
  • Mærke: Biogan

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Viivaa.dk.

Her kan “Biogan Valnødder (500g)” fås til 128,50 kr.

Se hos Viivaa.dk ❯❯

2: Biogan Valnødder Halve Ø (500 gr)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Biogan Valnødder Halve Ø (500 gr) til kun 128,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Halve Valnødder Store flotte halve økologiske valnødder en rigtig lækker sag.
Kan bruges til desserter, kager og til madlavning.
Vi kan varmt anbefale at prøve denne opskrift på Valnøddebøffer Valnøddebøffer med hytteost 4 personer 100 g valnødder hakkes…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Biogan Valnødder Ø World Bio (400 g.)

Sidste produkt på vores liste er Biogan Valnødder Ø World Bio (400 g.) som vi har fundet til 84,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske valnødder Biogan Valnødder Ø World Bio (400 g.) er økologiske og velsmagende valnødder, som har en rig og fed smag, der gør sig perfekt til alt fra en lille snack til bagværk….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Biogan valnødder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Biogan valnødder:

Dyreste Biogan Valnødder på listen er Biogan Valnødder (500g) fra Viivaa.dk med en pris på 128.50. Billigste udvalgte Valnødder er Biogan Valnødder Ø World Bio (400 g.) som du kan købe for 84.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 43.55 kr. – de 3 Biogan Valnødder vi har fundet koster i gennemsnit 113.98 kr.
Ovenstående Biogan Valnødder data og priser er hentet fra 5 butikker (Viivaa.dk, Helsebixen.dk, Med24, Well.dk, Helsam). Alle Biogan Valnødder tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Valnødder guides:

Fandt du ikke det rigtige Valnødder blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Valnødder: