Nøddeknækker.dk: Find blandt 512 Produkter | 12 Kategorier | 35 Brands | 78 Forhandlere

Bedste Biogan Pekannødder: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Biogan pekannød på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Pekannødder Ø

  Pekannødder Ø

  Priser og varianter

  • Økologisk nød med karamelagtig smag
  • Kan spises som snack eller i salater og pecan pie
  • Kun én ingrediens: økologiske pekannødder
  • Rigt på protein og sundt fedt
  • Velegnet til vegetarer og veganere

  Hvorfor vælge Pekannødder Ø?

  "Pekannødder Ø" er et økologisk produkt, der er kendt for sin blide og næsten karamelagtige smag. Nødden minder ved første øjekast om valnødden, men er markant anderledes i smagen. Den kan spises som en sund snack, drysses over salaten eller bruges i klassiske sydstatsretter som pecan pie.

  Produktet er produceret i overensstemmelse med økologiske og bæredygtige principper, og indeholder kun en enkelt ingrediens: økologiske pekannødder. Der kan forekomme enkelte skalstumper i produktet.

  For at bevare produktets friskhed og smag anbefales det at opbevare "Pekannødder Ø" på et tørt og køligt sted.

  Næringsindholdet i "Pekannødder Ø" er rigt på protein, kostfibre og sundt fedt, mens indholdet af sukker og salt er minimalt. Produktet er velegnet til både vegetarer og veganere, og kan være en god kilde til energi og næring i en sund og varieret kost.

  "Pekannødder Ø" er produceret af Midsona Food & Beauty A/S og er certificeret som et økologisk produkt med oprindelse fra ikke-EU jordbrug. Produktet er tilgængeligt på Urtekrams hjemmeside og kan købes online eller i udvalgte butikker."

  Økologiske pekannødder fra BioganPekannødden hører til valnødfamilien (Juglandaceae) og stammer fra Nordamerika hvor den stadig findes vildtvoksende. Pekannødden minder meget om en valnød og smagen er mild og sød. Pekannødden er god som en snack, til dess

  Andre mærker af pekannødder

  På vores liste her har vi samlet de Biogan bedste pekannødder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige pekannød til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top