Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde Goki nøddeknækker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Goki nøddeknækker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kastanje boremaskine og nøddeknækker – Goki

Sidste produkt på vores liste er Kastanje boremaskine og nøddeknækker – Goki som vi har fundet til 159,- hos Børn i balance.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne Kastanjepresse og nøddeknækker fra Goki kan du sætte kastanjer i spænd så du nemmere kan bore huller til at lave kastanjefigurer.
Du kan også dreje gevindet og bruge den som almindelig nøddeknækker. Kommer uden kastanjer Egner sig til børn fra 3…

Se hos Børn i balance ❯❯

Dyreste Goki Nøddeknækker på listen er Kastanje boremaskine og nøddeknækker – Goki fra Børn i balance med en pris på 159.00. Billigste udvalgte Nøddeknækker er Kastanje boremaskine og nøddeknækker – Goki som du kan købe for 159.00 hos Børn i balance. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Goki Nøddeknækker data og priser er hentet fra 1 butikker (Børn i balance). Alle Goki Nøddeknækker tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nøddeknækker guides:

Fandt du ikke det rigtige Nøddeknækker blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nøddeknækker: