Du er landet på Nøddeknækker.dk, det helt rigtige sted at finde Easis nødder. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Easis nødder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: EASIS Mørk Chokoladebar m. Nødder (24 g)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “EASIS Mørk Chokoladebar m. Nødder (24 g)” fås til 10,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
EASIS Mørk chokolade med hele hasselnødderMørk chokolade med 17% hasselnødder.
Minimum 60% kakaotørstof i chokoladen.
Uden tilsat sukker60% kakaoMed sødetof fra stevia planten93% færre sukkerarterUden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: EASIS Lys Chokoladebar m. Nødder (24 g)

Sidste produkt på vores liste er EASIS Lys Chokoladebar m. Nødder (24 g) som vi har fundet til 10,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
EASIS Lys chokolade med hele hasselnødder Mælkechokolade med 17% hasselnødder.
Minimum 40% kakaotørstof i chokoladen.Uden tilsat sukkerMed sødestof fra stevia planten79% færre sukkerarterUden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker.
Sødet me…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Easis nødder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Easis nødder:

Dyreste Easis Nødder på listen er EASIS Mørk Chokoladebar m. Nødder (24 g) fra Helsebixen.dk med en pris på 10.95. Billigste udvalgte Nødder er EASIS Mørk Chokoladebar m. Nødder (24 g) som du kan købe for 10.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Easis Nødder vi har fundet koster i gennemsnit 10.95 kr.
Ovenstående Easis Nødder data og priser er hentet fra 3 butikker (Helsebixen.dk, Med24, Well.dk). Alle Easis Nødder tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Nødder guides:

Fandt du ikke det rigtige Nødder blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Nødder: